Közélet

2016.01.11. 11:07

Busz helyett kisteherautóval jutott Egerbe

Egy elkeseredett édesanya írt panaszlevelet az ünnepek utáni első munkanapon szerkesztőségünknek.

V. M.

Olvasónk arról számolt be: az ominózus hétfőn csak nehezen sikerült bejutnia a megyeszékhelyre Andornaktályáról. Leírta: január 4-én Andornaktályán 7 órától majdnem 60 percet állt az öt éves gyerekével a buszmegállóban. Állítása szerint minden arra közlekedő busz lerobbant, s 7 óra 20 perckor érkezett ugyan egy jármű, amely az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskolába szállítja a diákokat – az édesanya és gyermeke azonban a buszra már nem fért fel.

– Három buszt is próbáltam leinteni, ami üresen haladt, de egyik sem állt meg, közben egy reszkető és síró gyerek állt mellettem. Végül lestoppoltam egy munkásjáratos kisteherautót 7 óra 55 perckor, mert még addig sem érkezett meg egy busz sem – fogalmazott a levél küldője.

Az esettel kapcsolatban lapunk megkereste a közlekedési központ egri területi forgalmi igazgatóját. Pintér Lajos elmondta: a kapcsolatot felvették a bejelentővel, s hozzátette, a járatkimaradással kapcsolatban belső vizsgálatot indítottak. Tájékoztatása szerint a vizsgálat hosszabb időt vesz igénybe. Az eredményről tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!