Baleset

2024.04.30. 07:55

Felborult egy kamion az M3-ason, gázolaj folyt a leállósávra

A baleset az M3-as autópálya 141-es kilométerénél történt kedden éjszaka fél kettő körül, azonban az utómunkálatok még reggel hat óra előtt is zajlottak.

Heol.hu

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy mélyhűtött élelmiszert szállító kamion borult fel az M3-as autópálya 141-es kilométernél kedden éjszaka. A Mezőkeresztes térségében történt balesethez a mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a teherautót. A járműből gázolaj folyt a leállósávra, a helyszínre mentő is érkezett.

Reggel hat óra előtt pár perccel kezdték kerekeire állítani az M3-as geleji pihenőjének közelében felborult kamiont. A műszaki mentést a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók végezték.

Az esettel kapcsolatban az Útinform azt írja, hogy a baleset a Geleji pihenő közelében lévő áttereléses munkavégzésnél történt. A takarítás és műszaki mentés idejére az autópályát mindkét oldalon lezárták, a forgalmat a 138-as jelű Mezőnagymihály/Mezőkeresztes és a 151-es jelű Miskolc/Kassa csomópontok között a 3-as főútra terelték. Háromnegyed nyolc körül fejeződött be a takarítás és a műszaki mentés, így a forgalom újra mindkét irányban halad.

A balesetről az MKIF Zrt. is beszámolt a Facebookon:

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában