Majális

2024.04.28. 17:25

Idén újra lesz majális Kerecsenden

Összefogtak a kerecsendi civilek és az önkormányzat egy remek majális szervezéséért. Mindenkit várnak a sportpályára május elsején.

Barta Katalin

A bolondos - főként az időjárásban szélsőséges - április után hamarosan itt a május. Kerecsenden közösen hangolódnak a közelgő ünnepre kicsik és nagyok. A Berekerdő Óvoda munkatársai a községháza előtti kis parkot öltöztették új ruhába, a helyi cilvilek pedig javában készülődnek a majálisra.

Idén sok éves kihagyás után ismét megrendezik a vidám rendezvényt május elsején, gyermekprogramokkal, zenés ébresztővel, sportvetélkedőkkel, főzőversennyel a sportpályán.

Az idei esemény szervezésében részt vesz az önkormányzat, a Kerecsendi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal, a Kerecsend Közbiztonságáért Polgárőr Egyesületl, a Kerecsendi Lokálpatrióta Egyesület, a Csak Egy Lépés Egyesület és a helyi intézmények, a Berekerdő Óvoda és a Magyary Károly Általános Iskola. 

A főzőversenyre április 26-ig, azaz ma délig lehet jelentkezni az önkormányzatnál.  

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában