Légy aktív! Fotózz! Nyerj!

2024.05.09. 07:50

20 kilométer Heves vármegyében most értékes nyereményeket ér

Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk 20. évfordulójának alkalmából szerveznek nyereményjátékot, mely kültéri aktivitásra buzdítja a résztvevőket. A 20 kilométer Heves vármegyében nyereményjáték fődíja egy elektromos kerékpár.

Hornyák Réka

A Europe Direct Heves hirdette meg Facebook oldalán a „20 év az EU-ban - 20 kilométer Heves vármegyében” című nyereményjátékot. Az alkalom apropója nem más, minthogy Magyarország 20 évvel ezelőtt, 2004. május 1-jén vált az Európai Unió teljes jogú tagjává, ez alkalomból hirdet nyereményjátékot az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a magyar Europe Direct hálózat. 

Back,View,Of,Family,On,A,Trekking,Day,In,Countryside
20 év az EU-ban - 20 kilométer Heves vármegyében elnevezéssel indult a nyereményjáték
20 év az EU-ban - 20 kilométer Heves vármegyében elnevezéssel indult a nyereményjáték (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

Egyedi úton teljesíthető a 20 kilométer Heves vármegyében

A feladat kifejezetten egyszerű, hiszen csak aktívnak kell lenni és 20 kilométert mozogni kültéren. A táv teljesítése nincs sem szintidőhöz, sem időkorláthoz kötve és akár gyalog, futva, kerékpározva, úszva vagy evezve is teljesíteni lehet. Továbbá egyedül, párosan, családdal vagy barátokkal együtt is neki lehet vágni a távnak, de a 20 kilométer nem osztható meg, azaz minden résztvevőnek teljesítenie kell fejenként a teljes távot és a részvételi feltételeket, feltéve, hogy részt kívánnak venni a sorsoláson. 

A játékban részt vehet minden 14. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy, aki rendelkezik Facebook és/vagy Instagram profillal és lakó vagy tartózkodási hellyel Heves vármegyében. Ezekkel a feltételekkel május 1. és 31. között kell teljesíteni és rögzíteni a megtett távot, az útvonalat azonban mindenki magának választhatja ki, kötetlenül, Heves vármegyén belül. 

A kirándulást képekkel, a megtett távot pedig valamilyen applikációval kell rögzíteni. Ezeket az igazoló dokumentumokat május 31-ig kell elküldeni a nyereményjáték leírásában megadott e-mail címre, valamint posztolni kell a Facebookra és/vagy az Instagramra a megadott címszavak használatával. 

A játék végén az országos sorsoláson gazdára talál egy elektromos kerékpár, valamint a helyi sorsoláson öt 20 ezer forint értékű Europe Direct Heves ajándékcsomagot osztanak ki. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában