Választás 2024

2024.05.05. 19:51

A múzeumkertet is megtölti programokkal a Városom, szeretlek Egyesület

Pünkösdi Gyermekfesztiválra várja a Városom, szeretlen Egyesület (VSZE) a gyöngyösieket májusban.

Guti Rita

Báryné dr. Gál Edit igazgató, Mátra Múzeum és Szókovács Péter

Forrás: Szókovács Péter/Facebook

„Hála és elismerés Báryné dr. Gál Edit igazgató asszonynak, és a Mátra Múzeum csapatának!” így kezdődik Szókovács Péter, gyöngyösi polgármesterjelölt Facebook posztja, amelyben köszönetet mond a csapatnak.

„Köszönet jár nekik azért, mert munkájukkal mindennap hozzátesznek Gyöngyös kulturális és turisztikai vonzerejéhez, külön köszönet pedig azért, mert gondos házigazdái rendezvényeinknek is.

  1. Ebben új szintre is lépünk közösen, hiszen a május 19-én  Pünkösdi Gyermekfesztivál lesz a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) első olyan rendezvénye, mely során már nem csak a belső tereket, hanem a múzemkertet is megtöltjük majd programmal. Fiatalkorunkban sok emlékezetes eseménynek adott otthont ez a terület, szeretnék ezt a lehető legtöbbször újra átélni a jövőben.”

„Igazgató asszonynak pedig itt is szeretném elismerésem és gratulációm kifejezni: az idei Gyöngyös díszpolgára címet vitán felül érdemelte ki” - zárja posztját a jelölt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában