Választás 2024

2024.05.10. 08:30

Eger parkolásáról kérdezte a helyieket Vágner Ákos + videó

Vágner Ákos polgármesterjelölt az egri parkolási rendszer megreformálásáról írt. Eger parkolási rendszerét sokan bírálják.

Heol.hu

– Mutatom, mi a helyzet hétköznap Eger belvárosában! Elöljáróban annyit, hogy van teendő ezen a téren is. De a megoldásra van tervünk! – írta Vágner Ákos a Fidesz-KDNP egri polgármesterjelöltje videós bejegyzésében. Egy hétköznap délelőtt, 11 óra körül keresett parkolóhelyet a Kossuth utca környékén. Sem ott, sem a taxiállomás környékén nem bukkant szabad helyre, de az Egészségház és a Kalpka utcákban sem járt sikerrel. Végül 3 kört ment a belvárosban, hogy le tudjon parkolni. Mint fogalmazott, a parkolási káoszt meg kell szüntetni: 500 új parkolóhelyet terveznek a városba.

Eger parkolásáról kérdezte a helyieket Vágner Ákos
Eger parkolásáról kérdezte a helyieket Vágner Ákos
Forrás: Vágner Ákos/Facebook

– Önöknek mi a tapasztalata? Könnyű vagy nehéz parkolóhelyet találni a belvárosban? – kérdezte a polgármesterjelölt, majd kérte, írják meg véleményüket kommentben a helyiek.

Az egyik hozzászóló a kórház környékének helyzetét emelte ki: „A kórház előtti parkolási időt megváltoztatta a jelenlegi városvezetés. Vissza kellene állítani a korábbi rendszert, mert az nem járja, hogy a szakrendelésekről keljen szaladgálni a betegeknek.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában