Választás 2024

2024.05.02. 08:15

Járja a falvakat, felméri az igényeket Csuhány Bence

Csuhány Bence a Fidesz-KDNP megyei listavezetője egyeztet a településvezetőkkel a városok, falvak jövőjéről.

Heol.hu

Csuhány Bence a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője járja a településeket megye-szerte. Járt már Verpeléten, ahol a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból már eddig is számos jelentős beruházást sikerült tető alá hozni: megújult a helyi piac, biztonságosabbá vált a Szabadság tér közlekedése, új bölcsőde és vásártér épül, a közösségi ház és a könyvtár épülete pedig az elvégzett korszerűsítés után jóval energiatakarékosabb lett.

– Farkas Sándor polgármesterrel értékeltük az elmúlt időszakot, a jövőre vonatkozóan pedig további fontos célokat fogalmaztunk meg az itt élőkért, "hogy a vidék tovább erősödjön!" – fogalmazott Csuhány Bence.

Járt Gyöngyösön és Kálban is, ahol Morvai János polgármesterrel találkozott, s számba vették, hogy eddig megújult a mentőállomás, a munkahelyteremtő cégek befogadására alkalmas ipari park és a felújított, kibővített bölcsőde is a családok helyben maradását szolgálja.

Ellátogatott Bodonyba is, ahol a közösséget és Vincze János polgármestert is méltatta, találkozott, beszélgetett a helyiekkel. Aldebrőn pedig Windendorf János polgármesterrel beszélt, akiről úgy véli, mindent megtesz azért, hogy a Magyarország legkedveltebb borvidéki települése folyamatosan, lépésről-lépésre haladjon előre. 

 –  Fontos beruházások valósultak meg, s több rég várt fejlesztés is küszöbön áll. Az elmúlt időszakban játszótér, sportpark és piactér épült, megújult a Népház tetőszerkezete és a ravatalozó, új bölcsődét adtak át és a csapadékelvezetési rendszer is korszerűsödött. A folytatáshoz azonban nemcsak tervek, hanem erő is kell – fűzte hozzá a képekhez.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában