Labdarúgás

2024.02.09. 17:56

Eger SE: visszatért a klub hajdani NB I.-es játékosa és élvonalbeli edzője

Tizenkét év múltán vállalt újra szerepet a vármegyeszékhelyi egyesület életében a piros-kékekkel játékosként (1984, ill. 1986) és edzőként (2012) NB I.-be jutott Simon Antal.

Bódi Csaba

Simon Antal edzőként az első osztályba vezényelte az egri csapatot Archív fotó

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Ahogyan azt már jeleztük, klubunk szívesen támogatja és ad lehetőséget azon személyeknek, akik korábban sokat tettek a városért, a régióért – adta hírül pénteken az Eger SE hivatalos honlapja. 

– Most egy olyan szakember került ismét a klub kötelékébe, aki korábban hét éven keresztül labdarúgóként, majd két évig edzőként képviselte Egert. Simon Antal, UEFA PRO (azaz a legmagasabb szintű) edzői képesítéssel rendelkezik és a szerződés aláírását követően bizonyossá vált, hogy ismét piros-kék színben folytatja karrierjét. Anti a feláramoltatásért felelős szakemberként kezdi el munkáját a klubban, így feladatkörébe tartozik az utánpótlás játékosok felnőtt csapatokba (NB III. és vármegyei I. osztály) történő integrálása, a beépítés felügyelete, koordinálása. 

A fentiek értelmében az egri klubnál nem sportigazgatói minőségben számítanak Simon Antal munkájára, vagyis nem ő lett az idén januárban távozott Harmati Péter utódja a tisztségben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában