Speciális sport

2024.04.27. 19:03

Egri Szalaparti EGYMI: országos elsőség a tavalyi második hely után

Nyerő számnak bizonyult a 21 az Egri Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium (EGYMI) csapata számára.

Bódi Csaba

A Deák Edina (jobbra) vezette csapat szerezte meg az aranyérmet

Forrás: Beküldött fotó

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) által 21. alkalommal rendezett „Kapkodd a lábad!” Játékos Sor- és Váltóverseny Országos Diákolimpiai Döntőjében ugyanis az egriek diadalmaskodtak. Tavaly házigazdaként ezüstérmesként zártak a szalapartiak.

A Budapesten rendezett viadalon nyolc feladat teljesítésének a végén a Deák Edina által felkészített együttes bizonyult a legjobbnak. A Fabók Kristóf, Sztahó János, Sztahó Sándor, Barkóczi Debóra, Tar Márió, Farkas Dávid, Sztahó Anikó, Werkmann Dániel és Csuhány Bendegúz alkotta együttes a dobogón Békés és Kömlőd csapatát előzte meg.

A győztes egriek középen Imre Gézával
Forrás:  Beküldött fotó

Az egrieknek eredményhirdetéskor a világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó, Imre Géza gratulált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában