Labdarúgás

2024.04.26. 16:59

Harapj, Hatvan! – a Zagyva-partiaknak „muszáj” győzni

Az Eger SE biztos középcsapatként, a Gyöngyösi AK „bebetonozott” sereghajtóként, míg az FC Hatvan kiesés elől menekülő gárdaként várja az NB III. Északkeleti csoportjának 26. fordulóját.

Bódi Csaba

Nem csak a hajukat kell felkötniük a hatvaniaknak...

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap, 11.00:

KISVÁRDA II. (2.)–EGER SE (8.)
Kisvárda. V.: Hajdú Dávid (László I., Ancsin).
A várkerti alakulat még úgyis harcban áll a bajnoki címért, hogy legutóbbi négy mérkőzéséből csak egyet nyert meg. Az egriek idegenben bárhol képesek a pontszerzésre, és ez érvényes a kisvárdai vendégszereplésre is. Ha pedig Lázok János vezetőedző a REAC elleni meccshez hasonlóan olyan nyerőembert tud előhúzni a „cilinderből”, mint Sós Máté, aki duplázott a múlt vasárnap, akkor még meglepetés is születhet.  
Ősszel: 0–1 

Vasárnap, 17.00:

FC HATVAN (13.)–KARCAGI SE (9.)
Hatvan, Népkerti Sporttelep. V.: Drabon Barnabás (Csákó, Bán).
Lehet, hogy a bajnokság korábbi időszakában értékes lett volna az iksz a Karcag ellen, de ez most már nagyon nincs így. A sorban három vereség és a vetélytársak eredményesebb játéka odavezetett, hogy muszáj lesz összekapnia magát a hatvani gárdának, ha nem akar búcsúzni az osztálytól. A döntetlennek ezúttal már nincs sok értéke, csupán alig jobb, mint a vereség, miközben a közvetlen riválisok (Tiszafüred, DVTK II.) éppen egymás ellen lépnek pályára. 
Ősszel: 2–2

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Vasárnap, 17.00:

SALGÓTARJÁNI BTC (11.)–GYÖNGYÖSI AK (16.)
Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. V.: Büki Gábor (Bőhm, Bense).
A gyöngyösieknek lassan véget ér az NB III.-as „kirándulás”. Viszont nem mindegy, milyen útravalóval búcsúzik az osztálytól az újonc. Eddig sikerült elkerülni a pofozógépszerepet,  a tisztes helytállásra rendre futotta. Az SBTC nagyon belehúzott a tavasszal, és a lendület a mátraaljaiak ellen is tovább tarthat. 
Ősszel: 0–0

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában