Szépség

2024.04.24. 19:30

Merész ruhában pózol a Next Top Model Hungary egri versenyzője

Elegáns, egyben szexi ruhában mutatta meg bájait. Baranyi Panna nem tud mellényúlni.

Heol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az egri származású Baranyi Pannának is szurkolhatunk a TV2 topmodell realityjében. Panna már gyermekkorában is mindig arról álmodozott, hogy egy ilyen nagyszabású show-ban részt vehessen, de eddig csak amatőr szinten modellkedett. 

Merész ruhában pózol Baranyi Panna
Merész ruhában pózol Baranyi Panna
Forrás:  nexttopmodelhungary/Instagram

Márciusban arról kérdeztük a gyönyörű lányt, hogy hazajár-e még Egerbe, illetve milyen nehézségekkel kell szembenéznie a kihívás alatt. Őszintén vallott arról is, hogy az iskolában csúfolták őt a vékony testalkata miatt, emiatt sokáig kevés önbizalma volt.

Az Origo is felfigyelt Pannára és az egyik posztjára.

Mint írják, nemrég az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, ahol egy nyitott blúzt viselt, azonban elfelejtett alá melltartót venni, így igen szexire sikerült az összhatás.

Panni, ez megint visz mindent, mint a hetes busz

- írt a bejegyzés alá egy férfi.  

Az egri versenyző egyébként majdnem kiesett a legutóbbi adásban, amelyben könnyek között mesélt arról, hogy sajnos nem úgy sikerült a fotózás, ahogy szerette volna. Ördög Nóra és csapata azonban adott neki még egy esélyt, ellentétben Keveházi Lilivel, aki elbúcsúzott a versenytől.

A Next Top Model Hungary adásrészletei ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában