Viteldíjak

2024.04.27. 14:45

Ennyibe kerül a Tiszaderzs és Tiszanána közötti komp használata

Már jár a Tiszaderzs és Tiszanána közötti kerékpárosok és gyalogosok számára létrehozott komp, amelyek 9 főt visznek át a túloldalra. Így alakulnak a viteldíj.

Molnár Helga

Április 23-án adták át a Tiszaderzs és Tiszanána között közlekedő kerékpárosok és gyalogosok számára használható kompokat, amelyek egy bő fél óra alatt viszik át a túloldalra az utazókat. A kompokkal újabb kerékpáros körök is létrejöttek, hiszen a 65 kilométeres kis kört körülbelül 20 és 40 kilométeres távolságra osztja.

Ennyibe kerül a Tiszaderzs és Tiszanána közötti komp használata
Ennyibe kerül a Tiszaderzs és Tiszanána közötti komp használata
Forrás: ilovetiszato.hu

A komp maximum 9 embert tud szállítani, plusz a kerékpárokat, mellettük egy vezető és egy matróz lesz a személyzet lesz még a fedélzeten – írja az I Love Tisza-tó. A komp – amit hivatalosan kisgéphajónak hívnak – minimum 5 emberrel indul, de igény szerint akár egy emberrel is elindítják.

Az I Love Tisza-tó összeszedte, hogy alakulnak a viteldíjak. Tiszaderzs és Tiszanána között 2.500 forint/fő. 5 főnél kevesebb létszám esetén felárasak a viteldíjak. Személyenként egy kerékpár szállítása ingyenes, további kerékpár esetén 500 forint/darab. A komp naponta 10 órától 18 óráig, igény szerint (időjárás és vízállás függően) közlekedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában